• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

Over Duocore

In de praktijk hebben wij aan den lijve ervaren wat de kracht van samenwerking is. In de kern draait alles om de samensmelting van kennis en kunde van mensen, zowel in de samenwerking met onze opdrachtgevers als met onze eigen collega’s.

 

Zo is onze naam Duocore ontstaan, uit de samenvoeging van Drukkerij De Zuid (1938), Drukkerij Jansen (2005) en Drukkerij Palaceprint (2010). Sinds 2021 hebben we onze krachten gebundeld met Drukkerij De Bink (Leiden) en werken we als gevolg daarvan samen met specialistische labels als oOdesign, Opmeer Drukkerij en Binderij en Letterpresswinkel.

De kracht van 8

Visie en missie

Onze Print & Sign diensten en producten gaan dan ook verder dan standaard en basis.
Als flexibele en gepassioneerde totaalaanbieder van communicatiemiddelen vullen wij de complete communicatievraag voor je in. Van grafisch ontwerp tot eindproduct, online en offline.

 

Transparant en duurzaam.

Zo maken we onder meer gebruik van bio-inkten, biofolie en 100% recyclede papiersoorten.
Daarbij passen we als het even kan de allerlaatste innovaties toe, zodat we binnen ons vakgebied voor onze opdrachtgevers voorop blijven lopen. Dit alles start natuurlijk met de inzet van onze betrokken en betrouwbare specialisten in al hun diversiteit.
Lees hier meer voor onze visie op een betere wereld.

Nieuws en tips

Wil je vier keer per jaar meer te weten komen over duocore?