• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

Over Duocore

Voor Print & Sign hebben wij in de praktijk aan den lijve ervaren wat de kracht van samenwerking is. In de kern draait alles om de samensmelting van kennis en kunde van mensen. Zowel in de samenwerking met onze klanten als met ons eigen team.

Als broers staan wij, Wim en Kees van Dijk, iedere dag weer 100% ‘aan’ om het beste uit onszelf, ons team en ieders expertise te halen.

 

Duocore is in de jaren ontstaan uit de samensmelting van Drukkerij De Zuid (1938), Drukkerij Jansen (2005) en Drukkerij Palaceprint (2010). Sinds 2021 hebben we onze krachten gebundeld met De Bink Opmeer, voor specialistisch werk met gegarandeerde meerwaarde en attentiewaarde, zoals (digi)toegankelijke vormgeving/ design, duurzaam druk- en bindwerk en luxe afwerking zoals foliedruk en preegwerk.

De kracht van 8

Visie en missie

Onze Print & Sign diensten en producten gaan dan ook verder dan standaard en basis.

Als flexibele en gepassioneerde maker van communicatiemiddelen vullen wij de complete communicatievraag voor je in. Van grafisch ontwerp tot eindproduct, online en offline, transparant en duurzaam. Zo leveren we onder andere producten met bio-inkten, biofolie en/of 100% recyclede papiersoorten.

 

Daarbij passen we als het even kan de allerlaatste innovaties toe, zodat we binnen ons vakgebied voor onze klanten voorop blijven lopen. Dit alles start natuurlijk met de inzet van onze betrokken en betrouwbare specialisten, in al hun diversiteit.