• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

Missie en visie

Missie

Onze missie is een waardevol partnerschap met onze relaties die meerwaarde biedt. Alles in de beste verhouding van prijs en kwaliteit. Als drukkerij zijn wij gegroeid naar een all-round communicatiebedrijf, met diverse druk, print- en sign productie mogelijkheden, kunnen wij een hoog niveau van communicatie ondersteuning en grafische vormgeving verzorgen voor een aantrekkelijk tarief. We geloven in de toekomst, houden de markt in de gaten en groeien met je mee!

 

“We geloven in hard werkende no-nonsens mentaliteit, plezier op het werk en het leuk hebben met elkaar.”

 

We staan voor heldere afspraken en persoonlijke communicatie. We delen graag onze kennis en expertise door middel van oplossingsgericht meedenken over de productie mogelijkheden en het geven van professioneel advies.

 

 

Visie

Ons doel is op de eerste plaats een prettige en veilige omgeving om te werken, wonen en leven. We ondersteunen veel goede doelen en zijn op diverse manieren maatschappelijk betrokken in de regio. Denk daarbij aan Dirk Kuyt Foundation en de inmiddels landelijk bekende Katwijkse Kippenloop. Organisaties die zich richten op de medemens die zo een steuntje in de rug ontvangt of, zoals bij de Kippenloop, gericht is op het onderzoek en het bevorderen van de genezing van kanker.

 

“We vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Niet alleen vanuit onze betrokkenheid, maar vooral ook omdat we denken dat we op deze manier een extra bijdrage kunnen leveren aan het welbevinden en welzijn van onze medemensen.”

 

We gaan voor open en eerlijk en waar mogelijk duurzaam. Alle productieprocessen bij DUOCORE gaan uit van een (maatschappelijk) verantwoorde aanpak. We zijn innovatief, hebben aandacht voor duurzame productie en maken gebruik van FSC en PEFC gecertificeerde grondstoffen.