• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

Voor Gemeente Katwijk heeft Duocore begin 2018 een GFT wijzer met zuignapje gecreëerd.


Volgend item
Terug naar overzicht

Brochure VNC Asia Travel

Duocore heeft voor het 2017 issue van Asia Travel de vormgeving en opmaak gerealiseerd.

 

Al sinds 2014 ontwikkeld Marta de stijl en opmaak van VNC Asia Travel. Het magazine wordt jaarlijks uitgebracht wat betekende dat Duocore ook in 2017 weer een prachtige brochure mocht creëren.

 

Vol enthousiasme ging Marta aan de slag met het ontwikkelen van het 2017 issue. Omdat het design al jaren vaststaat was het uitdagende een opgave om de opmaak zo vernieuwend mogelijk te maken. Het werken met verschillende kleuren, lettertypen en illustraties speelde hierin een cruciale rol.

 

Het 2017 issue straalt het warme gevoel van Azië van de eerste tot de laatste pagina uit. ‘Vers van de pers, de VNC brochure 2018’. Zo werd eind november de nieuwe door Duocore ontwikkelde brochure van VNC aangeprezen. “Wees gewaarschuwd, het reisvirus kan onmiddellijk toeslaan. Kleurrijk Perzië, unieke treinreizen, geheimzinnig Noord-Korea en het land van de rijzende zon, Japan! Je vindt het allemaal terug in deze nieuwe brochure.”

Opvallend dit keer zijn de kleurrijke fotografie, de strakke typografie en de marketinggerichte details. Dit alles is samengevoegd met meerdere indrukwekkende intropagina's, wat kenmerkend is voor de VNC Brochure.

 

In 2018 zal Duocore samen met VNC de nieuwe uitdaging van een re-design aangaan.

 

Aan dit project heeft met veel aandacht gewerkt:

Marta Klement: identiteitsontwikkeling en grafisch vormgeving