• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

Opmaak en digitale print menukaarten At Seven

Voor At Seven heeft Duocore begin 2018 een nieuwe menukaart ontwikkeld en digitaal geprint.

At Seven kwam eigenlijk naar Duocore om kleine aanpassing te doen aan een huidig ontwerp menukaarten. Marta vond deze menukaarten totaal niet passen bij de identiteit en uitstraling van At Seven, dit kon beter! Na overleg met At Seven veranderde de opdracht, Duocore mocht namelijk een geheel nieuwe menukaart creëren. En om het af te maken, ook nog eens digitaal printen.

 

Het team van Duocore is gelijk aan de slag gegaan met deze creatieve opdracht. Alle mogelijkheden stonden open en niks was te gek. Marta keek vooral naar de uitstraling en identiteit van At Seven om samen tot een passend menu te komen. 

 

Duocore heeft prachtige menu’s gecreëerd voor At Seven. De menukaarten zijn niet alleen in het Nederlands beschikbaar, maar ook in het Engels. De strakke lijnen en speelse lettertypen zorgen voor een rustig, uitnodigend gevoel.

Zowel At Seven als Duocore heeft genoten van de samenwerking.

 

"Ik wil je graag even persoonlijk bedanken. Wat is de kaart ontzettend mooi geworden! Echt helemaal precies de juiste stijl en vormgeving, ben er erg blij mee! Bedankt voor de snelle levering ook!" - Mirjam Benjamins

 

"Het was een hele leuke opdracht waarbij ik mijn creativiteit volledig kwijt kon. Fijne samenwerking en een mooi eindproduct, al zeg ik het zelf ;)!" - Marta Klement, Art Director

 

 

Aan dit project heeft met veel aandacht gewerkt:

Marta Klement: Concept ontwikkeling en grafische vormgeving

Aldert-Jan: Opmaak en DTP

Maikel Roskosch: Digitale print