• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

Vormgeving, opmaak & DTP

Het visueel vertalen van een boodschap naar de juiste doelgroep noemen we grafische vormgeving. Na het vastleggen van de juiste stijl moet het gekozen medium nog volledig gevuld (opgemaakt) worden. Na de laatste correctieronde wordt het bestand gereed gemaakt voor de gekozen drukwerkproductie. Voorzien van de snijtekens, kleurprofielen en certificaten. DTP is de afkorting voor het Engelse DeskTop Publishing.  

Onze designers beschikken over alle expertise voor het vormgeven en opmaken van producten als reisbrochures, museum-boeken, jaarverslagen, magazines, folders, flyers, posters, banners, verschillende presentatie materialen of bijvoorbeeld marketing campagne artwork en beurspresentaties.

 

Bij het vormgeven van deze eerder genoemde producten komt typografie, illustratie en lithografie kijken. We leggen o.a. deze onderdelen in het begin van het proces vast en communiceren dit met de opdrachtgever ter afstemming van het vervolg van het creatieve proces.

 

Tijdens de creatie houden we altijd rekening met je doelgroep, wensen en budget. Afhankelijk van het project werken we per uur, per pagina of op een projectbasis. Alle definitieve bestanden kunnen ook digitaal gepubliceerd worden.

Aldert-Jan van Duijn
DTP / Graphic designer aldert-jan@duocore.nl +31(0) 88 20 40 800

Nieuws en tips

Wil je vier keer per jaar meer te weten komen over duocore?