• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

5 manieren om je visitekaartje speciaal te maken
08 oktober 2018

Visitekaartjes kunnen al gauw saai worden. Het gevaar is dan ook dat niemand je kaartje wil bewaren. Vaak hebben ook meerdere mensen hetzelfde design en jij springt er met je bedrijf niet meer uit. Er zijn een aantal manieren om je visitekaartjes speciaal te maken zodat jouw kaartje een keeper is!

 

  • Spot UV-lak

 

Spot UV-lak is een glanzende lak die je kan plaatsen op een bepaald gedeelte van een ontwerp. Je kan dus je eigen naam, een leuke quote of een plaatje met spot UV laten behandelen waardoor je visitekaartje meer opvalt.

 

 

  • Stansen

 

Bij stansen kan je een vorm van een product veranderen in een willekeurige vorm. De stansvormen worden in je ontwerp gesneden met een speciaal stansmes. Hierdoor wordt jouw drukwerk uniek!

 

 

  • Mat en glanzend laminaat

 

Laminaat (ook wel veredelen) is een afwerkingstechniek die wordt gebruikt om het drukwerk een luxe en karakteristieke uitstraling te geven. Er wordt een transparante folie op het drukwerk aangebracht door middel van hitte wat lamineren wordt genoemd. Zo oog het drukwerk niet alleen luxer maar biedt het ook nog eens extra verdikking en stevigheid.

 

Pluspunt: de gebruiksduur van het drukwerk wordt verhoogd door de beschermlaag van het laminaat!

 

 

  • Preeg met of zonder folie

 

Preeg is een diepdruktechniek wat zorgt voor reliëf in het papier. Hierdoor ontstaat er een hoogteverschil waardoor afbeelden en letters zichtbaar zijn zonder dat er inkt nodig is. Een leuk extraatje, je kan het reliëf ook voelen!

 

 

  • Ronde hoeken

 

Wil je graag wel een strak design maar toch iets extra’s om je visitekaartje eruit te laten springen? Kies dan voor ronde hoeken! Ronde hoeken geven je visitekaartjes een originele en opvallende look zonder al te veel poespas.

 

Er zijn uiteraard nog veel andere manieren om je visitekaartje een bijzondere uitstraling te geven.

 

Wil jij ook een gaaf visitekaartje, ben je benieuwd naar alle opties of wil je gewoon even wat voorbeelden bekijken? Kom dan langs bij Duocore en we zullen je helpen aan een tof visitekaartje!