• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

Sign

We draaien onze hand niet om voor het aankleden van jouw entree, kantoor, beursstand of complete in- en/of outdoor evenement. Inclusief wanden, frames, banners, vloer-/raam-/muurstickers en ondersteunend POS-materiaal. Van ontwerp tot fysieke realisatie, ons team creëert en levert. Op tijd, op maat en in de juiste kwaliteit.

print-sign-logo

Productie machines

Print
Canon ImagePRESS, formaat A3+
Canon iX 3000, formaat A3 +
Colorado UV-gel, formaat op rol tot 160 cm breed

Offset
Heidelberg SM52 2-kleuren, formaat 52 x 36 cm
Heidelberg SM52 5-kleuren, formaat 52 x 36 cm
Manroland Evolution 700 4-kleuren, formaat 104 x 74 cm
Manroland Evolution 700 5-kleuren, formaat 104 x 74 cm

Folie / Preeg / Stans
Condor stansautomaat, formaat 72 x 102 cm
Starfoil cilinderpers, formaat 72 x 102 cm
2x Heidelberg degelautomaten, formaat 26 x 36 cm
3x Heidelberg degelautomaten, formaat 34 x 47 cm
Summa contour snijden, formaat op rol tot 160 cm breed

Aanleverspecificaties

Jobsettings (om PDF te maken)
Wij hebben het liefst dat u bij het aanleveren van uw bestanden gebruikmaakt van deze jobsettings (instellingenpakket waar de juiste instellingen al zijn ingesteld) voor Adobe Indesign.

ICC profielen
Voor drukken en printen gaan wij uit van de ISO standaard ISO 12647-2. Als u de bestanden downloadt, komen deze automatisch in uw downloads-map te staan.
– (Mat) gestreken papier
– Ongestreken papier

Resoluties
De richtlijn voor de resolutie van drukwerk is 300 dpi. Wanneer u een lagere dpi gebruikt, bestaat de kans dat de afbeeldingen onscherp worden.

Afloop
Zorg er altijd voor dat uw documenten ongeveer 3 mm afloop (bleed) hebben. Dit is nodig om eventuele snijafwijkingen te voorkomen.

Lijnen
Als u gebruikmaakt van lijnen en strepen, mogen deze niet dunner zijn dan 0,2 punten. Te dunne lijnen kunnen door de drukpers of printer over het hoofd worden gezien en worden dan niet meegedrukt of -geprint.

Fonts
Fonts dienen altijd ingesloten (embedded) te zijn in de PDF. Dan levert het namelijk geen problemen op als wij niet over het gebruikte font beschikken. Als u open bestanden (InDesign) aanlevert, is het van belang dat u de gebruikte fonts meelevert.