• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

Huisstijl drukwerk, wat is dat?
25 oktober 2018

Een leuk netwerk gesprek sluit je af met jouw persoonlijke visitekaartje. Offertes en facturen stuur je via je gepersonaliseerde briefpapier. En daarbij nog een leuke bijpassende bedrukte envelop. Professionele huisstijl drukwerk komt altijd van pas, niet alleen bij eerste ontmoeting maar ook tijdens het behouden van contacten. Al het drukwerk is op basis van een persoonlijke huisstijl die overal wordt doorgevoerd. Van visitekaartjes en pennen tot je eigen stickers, alles is mogelijk!

Waarom huisstijl drukwerk?

Niet alleen zorgt het voor merkherkenning bij de klant, het zorgt ook nog eens voor overzicht. Je bedrijf oogt geordend en professioneel doordat alles met elkaar samenhangt. De klant voelt zich hierdoor sneller comfortabel bij het merk.

 

Soorten huisstijl drukwerk

Er zijn verschillende soorten huisstijl drukwerk. Hieronder noemen wij een aantal van onze meest populaire varianten.

  • Visitekaartjes

Bijna iedereen heeft ze wel, klein of groot, vierkant of langwerpig, ze komen in alle vormen en maten. Visitekaartjes zijn erg belangrijk omdat de klant deze vaak verwacht na een gesprek en deze mee naar huis neemt om eventueel contact op te nemen. Wil je meer weten over visitekaartjes? Lees dan hier ons blogbericht.

  • Briefpapier en enveloppen

Op briefpapier kan je logo’s toevoegen, contactgegevens maar ook afbeeldingen of illustraties. Ook de enveloppen kunnen in de stijl van het merk worden opgemaakt. Deze zijn echter vaak wat simpeler en strakker dan het briefpapier. Het versturen van brieven was nog nooit zo leuk!

  • Memoblokken

Op jouw persoonlijke memoblokken kan je de meest creatieve ideeën opschrijven, maar je kan deze blokken ook leuk in het kerstpakket doen. Je klanten zullen je niet snel meer vergeten!

  • Pennen

Iedereen heeft pennen nodig. Zet een bakje met jouw persoonlijk pennen op het kantoor en laat klanten eentje meenemen. Met een beetje geluk gebruiken ze ook nog eens je memoblok erbij.

 

Nog veel meer

Hierboven zijn een aantal soorten huisstijl drukwerk genoemd maar er zijn nog veel meer. Zo zijn er mappen, complimentenkaartjes, muismatten, post-its, tabbladen, verzenddozen en ga zo maar door. De meeste kantoorartikelen zijn te personaliseren en zorgen voor een goed zichtbare huisstijl en herkenbare merkidentiteit.

 

Bekijk hier de huisstijl drukwerk van BV Leiden, uitgevoerd door Duocore.

 

Wil jij huisstijl drukwerk voor jouw bedrijf bestellen. Neem dan hier contact op met Duocore.