• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

Duocore genomineerd voor de Sterkste Schakel!
11 september 2018

Met trots kondigen we aan dat Duocore is genomineerd voor de Sterkste Schakel 2019. Al sinds 2004 wordt jaarlijks de Sterkste Schakel verkiezing gehouden. De verkiezing richt zich op de regio Rijnland, waaronder de gemeente Katwijk valt, maar ook gemeenten Noordwijk, Leiden en Oegstgeest om er maar een paar te noemen. De competitie is hevig maar dit weerhoudt Duocore niet om de volle 100% te geven en met het volste vertrouwen de wedstrijd aan te gaan.

Klik hier om te stemmen op Duocore

 

De Sterkste Schakel

De verkiezing richt zich op bedrijven die uiterst klantgericht zijn en een uitmuntende service aanbieden. De Sterkste Schakel schrijft hierover:

“Klantgerichtheid is het belangrijkste aspect van de beroepshouding. Dit gaat verder dan respect en betrokkenheid; dan is er sprake van klantvriendelijkheid. Bij klantgerichtheid gaat het echter vooral om de ‘drang’ om problemen voor klanten op te sporen en op te lossen. Voor ondernemingen is dit een heuse overlevingsvoorwaarde. Dat maakt De Sterkste Schakel uitdagend, boeiend en waardevol.”

 

Een bedrijf moet worden voorgedragen om deel te kunnen nemen aan de verkiezing. De nominaties bereiken de jury via een aantal manieren: voordrachten van de genomineerden van de voorgaande verkiezing, de juryleden zelf en voordrachten vanuit de publieksprijs verkiezing.

Vanuit daar worden bedrijven getoetst op basis van vaste criteria en uiteindelijk zijn er ongeveer 60 bedrijven die meedoen aan de grote verkiezing.

 

Kennismaking jury

Duocore zal in januari kennismaken met de jury wat zal meetellen in de uiteindelijk score. Ook zullen ze dan alle andere kandidaten ontmoeten. Daarna zal de jury langskomen om het bedrijf beter te leren kennen. In maart komt de volledige jury bij elkaar om zo de sectorwinnaars te bepalen. Op basis van alle informatie van het bovenstaande traject selecteert de jury tijdens het Grote Juryberaad de acht sectorwinnaars, de winnaar van de Trofee en de winnaar van de Grant Thornton Aanmoedigingsprijs.

 

We wensen iedereen heel veel succes in deze competitie en we hopen uiteraard een mooie prijs te behalen!