• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

Maak jouw wenskaart speciaal
28 november 2018

Wenskaarten zijn er in allerlei vormen en maten. Van groot naar klein, van een simpele rechthoek tot speciale vormen als een kerstboom of champagneglas. Hieronder vind je vier idee├źn die we voor jouw hebben uitgewerkt om je wenskaart dit jaar er uit te laten springen.

1. Formaat

Er bestaan ontzettend veel verschillende formaten. De meest voorkomende formaten voor wenskaarten zijn A5, A6, Din Large en vierkant. Welk formaat je kiest ligt vooral aan de opmaak en hoeveelheid tekst. Laat je adviseren om zo erachter te komen welk formaat het beste bij jouw design past.

 

 

2. Gouden folie

Een manier om jouw wenskaart er uit te laten springen is door middel van gouden folie. Deze folie reflecteert wanneer er licht op komt, wat zorgt voor een extra feestelijk gevoel. De gouden folie kan je toepassen op tekst maar ook op een illustratie. Dit extraatje is wel wat prijziger dan een reguliere kaart maar zorgt wel voor een bijzondere ervaring.

 

 

3. Gevouwen of simpel

Je wenskaart door midden laten vouwen zorgt gelijk voor een chique uitstraling. Deze uitvoering biedt meer ruimte voor bijvoorbeeld langere tekstuele invulling of het plaatsen van een grotere foto. Er zijn ook andere manieren van vouwen, bijvoorbeeld zigzag of in vorm van een drieluikje.

 

 

4. Enveloppen

Voor bijna alle formaten is het mogelijk om enveloppen bij te bestellen. Het beschermt je kaart, zorgt voor een nette presentatie en kan ook nog eens worden bedrukt. Enveloppen zijn bijna onmisbaar bij het versturen van wenskaarten per post. Enveloppen zijn beschikbaar voor de meest voorkomende papiersoorten met of zonder venster.

 

 

 

De opties zijn eindeloos, dit is nog maar een kleine opsomming van alle mogelijkheden. De mogelijkheden zijn te bespreken met Duocore. Wij zorgen ervoor dat de wenskaarten worden precies zoals jij wil.

 

Wenskaarten bestellen? Neem hier contact op met Duocore. Help je hulp nodig bij het designen van je kaart? Daar kunnen wij je ook bij helpen!