• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

Onze nieuwe printer: de Océ Colorado 1640
17 mei 2018

Sinds het eerste kwartaal heeft Duocore een geweldige nieuwe printer, namelijk de Océ Colorado 1640 van Canon.

 

De Océ Colorado 1640 vermindert het inktverbruik met 40% wat zorgt voor een efficiëntere manier van printen. Ook bereikt de printer een topsnelheid van 150 m2/uur waarmee zij sneller is dan alle andere printers in het segment. Dat betekent dus dat Duocore meer kan printen in een kortere tijd.

 

Verder is de UVgel-printtechnologie door Canon ontwikkeld om een zeer hoge productiviteit te bieden, samen met een superieure printkwaliteit op verschillende materialen voor een maximale inzetbaarheid van de printer. Tevens zijn alle prints uit deze printer gemaakt met UVgel. De prints zijn hierdoor duurzaam, kleurvast en goed bestand tegen materiaalspanningen die optreden bij gebruik buiten.

 

De Océ Colorado 1640 is geschikt voor het produceren van zowel indoor- als outdoor-materialen, waaronder banners, billboards, signage, posters, POS, etalage graphics, stickers en exclusieve wanddecoraties. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Heel Duocore is blij met deze nieuwe printer. Zo laat Aldert Jan van Duijn weten dat de kleuren nog nooit zo stralend zijn geweest. Ook kan het printen nog sneller, beter en makkelijker. Kom de nieuwe printer nu bewonderen bij Duocore, klik hier voor onze contactgegevens.