• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

‘GFT appel’ Gemeente Katwijk

Voor Gemeente Katwijk heeft Duocore begin 2018 een GFT wijzer met zuignapje gecreëerd.

Om het scheiden van het afval iets makkelijker te maken wilde Gemeente Katwijk graag een GFT wijzer laten drukken. Nou kwam ook de vraag of Duocore ook de vormgeving zou kunnen realiseren. Natuurlijk kunnen wij dat!

 

Allereerst zijn er gesprekken geweest om te achterhalen wat precies het idee was voor het GFT design. Al snel werd bekend dat een getekende appel precies paste in het idee van Gemeente Katwijk. Duocore is daarna met de illustratie en opmaak direct aan de slag gegaan.

Uiteindelijk is er een prachtige GFT wijzer opgeleverd met een passend ontwerp. De kleuren zijn volledig in huisstijl van Gemeente Katwijk met daarbij speelse lettertypen en plaatsingen van de tekst. De GFT wijzer is full color offset gedrukt op eenzijdig gestreken sulfaatkarton en voorzien van een zuignapje. Op deze manier kan de wijzer veilig in de keuken opgehangen worden zonder enige oppervlakte te beschadigen.

 

Na deze fijne samenwerking kijkt zowel Duocore als Gemeente Katwijk uit naar verdere collaboraties!

 

Aan dit project heeft met veel aandacht gewerkt:
Marta Klement: identiteitsontwikkeling en grafische vormgeving
"Leuk dat we na jaren samenwerking behalve drukwerk ook de creatie voor Gemeente Katwijk kunnen verzorgen. We kijken uit naar het volgende project." - Marta Klement, Art Director

 

Ook Willey-Janne (communicatieadviseur Gemeente Katwijk) is te spreken over de samenwerking: "Wat zijn ze leuk geworden. De eerste appeltjes zijn al uitgedeeld, super!" - Willey-Janne