• Meer dan 80 jaar service
  • Altijd persoonlijk contact
  • Flexibel en meedenkend

Duocore steunt Dirk Kuyt Foundation
13 november 2017

Sport brengt mensen dichter bij elkaar en daarom moet sporten voor iedereen mogelijk zijn. Dit is de reden dat wij het Dirk Kuyt Foundation steunen.

Wat is DKF?

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en organiseert ca. 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen ze in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt. De Dirk Kuyt Foundation richt zich op alle aangepaste sporten. Van G-voetbal tot zeilen en van rolstoeltennis tot biljarten voor mensen met Parkinson. Sporten heeft immers niet alleen een lichamelijke functie, maar speelt ook een belangrijke rol bij de sociale integratie.

 

 

 

Wij maken deel uit van Dirk's 11.

Onder dirk's 11 verstaat de Dirk Kuyt Foundation 11 bedrijven die uit Katwijk en omgeving komen en behoren tot de supporters van het eerste uur. “Zij zijn de founders van de foundation”

 

Wat betekenen wij voor DKF?

Wij zorgen kosteloos voor al het drukwerk van de Dirk Kuyt Foundation, zoals: posters, brieven, enveloppen, brochures, flyers, boekjes, stickers, rolbanners, visitekaartjes, mappen, handtekeningskaarten etc.

 

 

“In 2005 heb ik besloten de Foundation op te richten vanuit een persoonlijke drive om iets terug te doen voor de maatschappij. Ik heb er bewust voor gekozen om de gehandicaptensport in Nederland te ondersteunen.

Voor velen van ons is sporten namelijk vanzelfsprekend, maar voor mensen met een beperking is dit helaas niet het geval. Juist voor deze groep wil ik sportevenementen mogelijk maken, zodat zij kunnen ervaren hoe leuk sporten is. Niet alleen fysieke inspanning, maar ook om je sociale omgeving te verbreden.

We ondersteunen en organiseren grote events, maar ook kleine lokale evenementen ondersteunen we graag. Als ik mensen met een beperking zie genieten van hun sport en het enthousiasme waarmee ze dat doen, dan geniet ik ook en ben trots dat we dit mede mogelijk hebben gemaakt!”

 

– Dirk Kuyt